آموزش طرز تهيه خاگینه اسفناج

طرز تهيه خاگینه اسفناج

خاگینه اسفناج

مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
ماست : 4 قاشق سوپ خوري
شير : 4 قاشق سوپ خوري
هل : 1 قاشق مربا خوري پر
آرد : 4 قاشق سوپ خوري پر
ماست : 1 پيمانه
پكينگ پودر : 2 قاشق مربا خوري پر
وانيل: نوك قاشق چاي خوري
اسفناج : 2 قاشق سوپ خوري (آسياب شده ي پخته)

 
مواد لازم براي تهيه شيره:
آب : نيم پيمانه
شكر : 1 پيمانه
جوهرليمو : 1/8 قاشق چاي خوري
گلاب : به دلخواه
زعفران : 2 قاشق سوپ خوري

 

دستور پخت خاگینه اسفناج :
اسفناج را از ساقه جدا كرده و پس از شستن خرد كرده و با آب خودش ميگذاريم تا پخته و آبش را بكشد سپس آنرا با شير و ماست در مخلوط كن ريخته و مخلوط ميكنيم و كاملا اسفناج حل شود سپس تخم مرغ را با همزن هم ميزنيم.

 

هل و وانيل و پكينگ پودر را همراه آرد ميريزيم رقيق حاصل ميشود.تخم مرغ و وانيل را خوب هم ميزنيم تا كمي كف كند و مخلوط شود سپس ماست و شير را اضافه مي كنيم و در آخر آرد را با پكينگ پودر هم ميزنيم و خوب هم ميزنيم.

 

اگر موادمان گلوله شد مي توانيم از صافي رد ميكنيم و سپس اسفناج را داخل آن ميريزيم و در ماهي تابه ي كوچكي كمي روغن مايع ريخته 1 قاشق از موادمان مي ريزيم تا اينكه لايه ي نازكي ايجاد شود سپس دو طرق آنرا سرخ مي كنيم وقتي خنك شد روغن آن رفت در شيره ي داغ زعفراني مي اندازيم و پس از نرم شدن بر مي داريم و چاك مثلثي به آن مي دهيم از يك طرف رول مي كنيم تا به شكل گل در آيد و رويش و يا داخلش كمي خلال مي ريزيم و در ظرف نيز مركز گل ها را به هم ميچسبانيم تا خود يك گل تشكيل شود.

 

 

 

وبلاگ hamichef

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*