طرز تهیه بامیه خانگی (مخصوص ماه مبارک رمضان)

آموزش تهیه بامیه خانگی برای ماه رمضان

یکی از شیرینی های ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه هست در این پست از وب سایت بولور نحوه پخت این شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی را برای شما فراهم نموده ایم امیدواریم بامیه های خوشمزه ای برای سفره های افطاری خود درست کنید.

طرز تهیه بامیه خانگی

۱: مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی

 

  •  آب ۱ لیوان
  •  تخم مرغ ۲ عدد
  •  کره ۵۰ گرم
  •  شکر ۲ قاشق غذاخوری

۲ : مواد لازم برای شربت بامیه

  •  آب ۱ لیوان . گلاب ۱/۴ لیوان
  •  زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری
  •  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بامیه

طرز تهیه شربت بامیه

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد ).

 

طرز تهیه بامیه خانگی

آب و کره را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید ، آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس ۲ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

 

 

قابلمه خمیر را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت به خمیر اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

 

خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید سپس در روغن مایع داغ قیچی کنید تا سرخ شود ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.

 

 

بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ، حدود ۳ دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی میباشد.

 

 

 

نکته : در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ، در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.

 

 

irancook.ir

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*