طرز تهیه ساندویچ بدون گوشت بادمجان و پنیر بز

این ساندویچ زمانی متولد شد که از بازار محلی بادمجان های کوچک خریدم. ترکیب بادمجان و پنیر بز بسیار خوشمزه است. بادمجان غنی از آنتی اکسیدان های مناسب برای مبارزه با بیماری است. این دستور آشپزی بدون گوشت است پس در صورتی که مشکلی با گوشت دارید به راحتی میتوانید از این غذای خوشمزه لذت […]

The post طرز تهیه ساندویچ بدون گوشت بادمجان و پنیر بز appeared first on آلامتو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید