ویدیو/ آموزشی طرز تهیه خیار شور با طعم خاص و متفاوت

ویدیو/ آموزشی طرز تهیه خیار شور با طعم خاص و متفاوت

ویدیو/ آموزشی طرز تهیه خیار شور با طعم خاص و متفاوت

بولور : تقریبا می شود گفت در ایران چه خیار شور های بازاری و  چه خیار شور های خانگی طعم یکنواختی دارند و تفاوت طعم خیار شور ها به اندازه ای نیست که بتوان آن ها را از هم متمایز کرد، ولی در این نوع خیار شوری که در ویدیو زیر مشاهده خواهید کرد با افزودن برخی چاشنی ها طعم بخصوص و خوشمزه تری را تجربه خواهید کرد.

تهیه خیار شور

ویدیو آموزش تهیه خیار شور را می توانید از یوتوب – اینجا – تماشا کنید.

* نکته 1 : چنانچه بخاطر مشکلات فیلترینگ نتوانستید این ویدیو را مشاهده کنید.  [ نحوه درست کردن خیارشور خانگی ] از – اینجا – مراحل درست کردن خیار شور را انجام داده فقط بجای چاشنی ها از چاشنی های زیر استفاده نمایید.

مواد لازم برای این نوع خیار شور :

آب نمک

خیار ریز به تعداد لازم

سیر خرد شده 3 یا 4 

فلفل سیاه

میخک

دانه خردل

بطری سس

برگ بلوط و یا برگ انگور – (اگر خواستید می توانید از بقیه برگ های خوشبو استفاده نمایید)

شوید تازه

طرز تهیه را از ویدیو زیر مشاهده نمایید.

* نکته 2 : شما می توانید از درپوش بطری سس استفاده نمایید. درپوش بطری که در ویدیو نمایش می دهد برای نشان دادن فرایند تخمیر می باشد.

* نکته 3 : بطری را در مدت 3 الی 5 روز در جای گرم نگه دارید فقط روز آخر بطری حاوی خیار شور را در یخچال قرار دهید.



شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*